Vastgoedontwikkelaar ICN en Immo Finance hebben een strategische samenwerking met als doel de bekendheid, het projectportfolio en het netwerk van ICN in Nederland uit te breiden.

ICN is een actieve ontwikkelaar van innovatieve hoogwaardige woon-, kantoor- en winkelprojecten, met een sterke focus op architectuur en duurzaamheid. De Nederlandse markt biedt uitdagende kansen passend bij het kwalitatieve trackrecord en de ambitie van ICN:

Het ontwikkelen van uitzonderlijke concepten en aantrekkelijke locaties

Met dit strategisch partnerschap levert Immo Finance lokale expertise aan ICN om nieuwe ‘business opportunities’ te creëren en structureren, projecten te acquireren en de ICN-merknaam verder te vestigen op de Nederlandse markt.

ICN biedt innovatieve woon-, werk en winkeloplossingen in stedelijke gebieden en ontwikkelt daartoe hoogwaardige duurzame vastgoedconcepten.

Wij richten ons op situaties waar kansen ontstaan tot vastgoedontwikkeling en -optimalisatie en de Nederlandse projectenportefeuille van ICN uit te breiden door acquisitie, (her)positionering en/of transformatie van gebouwen en gebieden, met primaire focus op aansprekende en kansrijke locaties in de grotere steden in de Randstad.

Ondersteund door een team van meer dan 30 internationale experts, heeft ICN haar hoofdkantoor in Luxemburg en kantoren in Brussel en Amsterdam. Met een solide trackrecord van 35 jaar in residentiële en kantoorprojecten in het Groothertogdom Luxemburg en Vlaams-België, heeft ICN momenteel dertig projecten in ontwikkeling met een totale investeringswaarde van meer dan EUR 1,3 miljard.

In 2021 heeft ICN haar eerste Nederlandse project in Amsterdam verworven, gelegen aan de Aletta Jacobslaan in de wijk Slotervaart, onderdeel van de gebiedsontwikkeling Schinkelkwartier. Dit project, ontwikkeld door ICN in joint venture met BESIX RED, bestaat uit 568 woningen in een gemengd programma van circa 42.000 m².

Meer informatie op www.icn.eu