Immo Finance is opgericht in 2013. Voor en met uiteenlopende partners en opdrachtgevers hebben wij – veelal in exclusief samenwerkingsverband – aankopen, (her)ontwikkelingen en financieringen van objecten en portefeuilles gerealiseerd van in totaal meer dan € 3 miljard.

Enkele voorbeelden:

Begeleiding van één van de grootste Europese woningbeleggers bij toetreding op de Nederlandse markt. Binnen deze samenwerking is de acquisitie en financiering van in totaal circa 10 500 woningen en de overname van een c. 30 FTE asset management organisatie tot stand gekomen.

Middels een dochteronderneming heeft Immo Finance een Amerikaanse net lease investeerder begeleid bij het uitbouwen van haar exposure en netwerk op de Europese markt van sale-leaseback en built-to-suit vastgoed. Binnen deze samenwerking is o.a. de acquisitie en financiering van het circa 40 000m2 ING Global HQ in Amsterdam Zuidoost verzorgd.    

Op basis van een exclusief mandaat van een Duitse Hypothekenbank heeft Immo Finance begeleid in de opbouw van een financieringsportefeuille. Binnen deze samenwerking zijn circa 25 financieringstransacties tot stand gekomen met een totaal exposure van circa € 600 miljoen.